Tablou pictat in acrilic Peisaj naiv cu rama din lemn Discount -10%

Tablou pictat in acrilic Peisaj naiv cu rama din lemn

8682164264324
Ofera un pret:
lei
în stoc (livrare în 2 zile)
+

Cantitatea minimă pentru "Tablou pictat in acrilic Peisaj naiv cu rama din lemn" este 1.

 Termen de livrare: 5 - 7 zile

 

Ai nevoie de ajutor? 0799 229 838
Transport gratuit peste 300 RON
What You See Is What You Get

Descriere

Tabloul pictat in acrilic, goasa pe carton suprinde viziunea artistei Alexandra Sirbu asupra vietii prin prisma penelului. Tabloul are dimensiunea 35 x 40 cm si prezinta rama din lemn. Pretul este disponibil la cerere insa poti face o oferta.

 Informatii utile pentru a comanda acest produs:

  • Daca ai intrebari despre acest produs, nu ezita sa ne contactezi folosind Chatul disponibil pe site sau prin mesaj privat pe contul nostru de Instagram si Facebook.

 

Meet the Artist

 

Smiley face

  Alexandra Sirbu
 Follow her 
 
   

  "Cred că diferența dintre un artist și un om obișnuit, este că un artist este un copil care nu se oprește din desenat, cântat, pictat sau orice altă formă de artă. Eu sunt Alecsandra Sirbu și nu am încetat să fiu creativă! Bănuiesc că cei mai mulți dintre noi au auzit vorba "a creative adult, is a child who survived"! So, bănuiesc că sunt încă un copil, deși am 23 de ani, care acum par mult mai mulți decât sună probabil!:)) Povestea mea mi-aș dori să înceapă cu momentul în care am decis să urmez liceul de artă. Aveam 14 ani, eram total nefericită cu viața mea și nimic nu mă multea la mine. Mi-am spus ca asta nu poate rămâne așa, trebuie să schimb ceva, nu puteam accepta o viață "normală". La vremea aceea desenam mai tot timpul.. Si așa am luat decizia. Habar nu aveam spre ce mă îndrept. O lume toatal necunoscuta urma sa mi se dezvaluiasca. Ai mei nu aveau înclinație spre artă, nu cunoaștem pe nimeni care facea asta, nu cunoșteam artiști sau opere de artă, dar deseori visam case."

icon checkVezi toate creatiile

 

Sectiunea ARTIST CORNER este o platforma marca Bohemians creata in sprijinul artistilor si artizanilor romani
______________________________________
 
Follow us     
 
 
 
 
 

Recenzii

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu