Returnare

Nu a fost dragoste la prima vedere când ai primit comanda? Te rugăm să ne contactezi, îţi stăm la dispoziţie pentru a rezolva eventuala problemă şi pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru tine!

La fiecare comandă plasată, facem tot posibilul să nu te dezamăgim. De aceea, descrierile produselor sunt cât mai detaliate posibil, fotografiile surprind toate elementele esenţiale ale articolelor, ghidurile de mărimi sunt atent întocmite şi, nu în ultimul rând, poţi vedea în pagina de produs timpul estimat de livrare bazat pe stocurile efective pe care le deţinem, pentru a evita orice frustrări.

Important: După ce plasezi o comandă, ai la dispoziţie 2 ore pentru a ne contacta şi a solicita o eventuală modificare sau anulare. Vrem să îţi oferim un serviciu extrem de rapid, de aceea, majoritatea comenzilor sunt procesate chiar în aceeaşi zi lucrătoare în care au fost plasate. După ce comenzile sunt procesate, acestea nu mai pot fi modificate sau anulate.

Dacă ai comandat un produs care nu ţi se potriveşte sau nu îţi place, îl poţi returna în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primire. După acest termen, produsele nu mai pot fi returnate.

Observaţie: Articolele de lenjerie intimă şi costumele de baie nu sunt returnabile.

 

Pentru a returna un produs, acesta trebuie să fie:

  • în ambalajul original, cu toate etichetele ataşate şi să nu prezinte urme de purtare. Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
  • alături de o copie a facturii fiscale asociate produsului. Daca aceste criterii nu sunt îndeplinite, din păcate nu îţi vom putea accepta returul.

 

Pentru a returna un produs, te rugăm să urmezi paşii următori:

  • În secţiunea Comenzile mele, dă clic pe ID-ul comenzii care include produsul/produsele pe care vrei să le returnezi şi apoi pe Returnează produse 
     
    Completează formularul de retur şi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru stabilirea detaliilor. Formularul este disponibil doar 14 zile de la primirea comenzii, după care opţiunea dispare.
  • Vom solicita uneia din companiile de curierat cu care colaborăm să te contacteze telefonic pentru a ne trimite coletul înapoi la MBA VIVATEX S.R.L., adresa: B-dul Alexandru Vlahuță 10, Birou E5, Corp B, Etaj 1, Brașov, jud. Braşov. Costurile returului în termen de maximum 14 zile sunt suportate de noi.
  • Atunci când produsul returnat ajunge la noi, îţi vom trimite un e-mail de confirmare.
  • Iţi vom înapoia contravaloarea produsului/produselor în contul tău bancar personal pe care ni l-ai indicat, în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la data la care ai primit confirmarea pe e-mail a faptului că produsul a ajuns la noi.

 

Pentru orice informaţie, nu ezita să ne contactezi folosind detaliile de mai jos:
0799 229 838 
Program de lucru: L-V 09:00 - 18:00  S 09:00 - 13:00
comenzi@bohemians.ro