Modalități de plată

Pentru produsele achiziționate pe www.bohemians.ro, ai la dispoziție următoarele modalități de plată:

  • plata în numerar/ramburs la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid sau Poșta Română. Înainte de finalizarea comenzii, coșul de cumparaturi va afișa valoarea cheltuielilor de transport - tarif unic de 19,00 lei pe tot teritoriul României;
  • plata online cu card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasă;
  • transfer bancar.

Observații:

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ai ales metoda de plată „Plata Online cu card”, este necesar să completezi un formular cu informațiile cardului tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - „3-D Secure” asigură în primul rând faptul că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată vreodată pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

 

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar, nu se percepe niciun comision!

 

Pentru orice informaţie, nu ezita să ne contactezi folosind detaliile de mai jos:
0799 229 838 
Program de lucru: L-V 09:00 - 18:00  S 09:00 - 13:00
comenzi@bohemians.ro