Livrare

La fiecare comandă plasată, facem tot posibilul să nu te dezamăgim. De aceea, descrierile produselor sunt cât mai detaliate posibil, fotografiile surprind toate elementele esenţiale ale articolelor, ghidurile de mărimi sunt atent întocmite şi, nu în ultimul rând, poţi vedea în pagina de produs timpul estimat de livrare bazat pe stocurile efective pe care le deţinem, pentru a evita orice frustrări.

Important: După ce plasezi o comandă, ai la dispoziţie 2 ore pentru a ne contacta şi a solicita o eventuală modificare sau anulare. Vrem să îţi oferim un serviciu extrem de rapid, de aceea, majoritatea comenzilor sunt procesate chiar în aceeaşi zi lucrătoare în care au fost plasate. După ce comenzile sunt procesate, acestea nu mai pot fi modificate sau anulate

Pentru produsele achiziționate pe www.bohemians.ro, ai la dispoziție următoarele modalități de livrare:

  • Livrare prin curier rapid: timp estimat de livrare: 1-2 zile lucrătoare; tarif unic: 19,90 lei pe teritoriul României, cu excepția zonelor aflate în afara razei de acoperire a curierului, care pot presupune costuri de transport mai mari (te vom înștiința în acest caz care este costul exact al transportului).

 

Pentru comenzile cu valoare de peste 300,00 lei, îți oferim transportul gratuit.

 

Pentru orice informaţie, nu ezita să ne contactezi folosind detaliile de mai jos:
0799 229 838 
Program de lucru: L-V 09:00 - 18:00  S 09:00 - 13:00
comenzi@bohemians.ro