Despre Noi

Bohemians reprezintă întruchiparea unei atitudini, a unui spirit liber și deschis, a unei încrederi de sine de neclintit, a optimismului, a creativității și a eliberării. Mai presus de fashion, Bohemians te îndeamnă să îți cultivi și îmbrățișezi propriul stil, fie el cât de neconvențional, pentru că frumusețea se bazează pe unicitate.

Fiecare articol este menit să îmbrace caracterul, personalitatea și nu doar corpul, oferindu-ți, astfel, posibilitatea de a te exprima în felul tău unic. 

Deoarece lumea este un loc fascinant și o sursă inepuizabilă de inspirație, Bohemians îți aduce aproape culorile lumii, care să te inspire și să îți producă emoții. Vibrațiile colecțiilor vor să rezoneze cu iubitorii de frumos și de artă, în toate formele ei, încântând prin piese pline de culoare, provenite din cele mai exotice ținuturi. 

Colecțiile noastre sunt atent selectate pentru a include piese de calitate ce îți pot completa garderoba, cu accent pe stil, fabricație, culori și lifestyle. Căutăm surse din toată lumea pentru a-ți oferi piese care să îți insufle instantaneu încrederea în tine, optimismul și a feeling of beauty.

Și, pentru că, după părerea noastră, totul înseamnă work in progress, te invităm să ne trimiți sugestii, idei sau să ne spui ce anume ți-ar plăcea să găsești pe site. Contactează-ne și pune-ne la treabă!

Te invităm să explorezi magazinul și să găsești ceva just right for you! Enjoy!