Despre Noi

Scopul nostru la Bohemians este sa incurajam femeile sa se bucure din plin de viata. Credem ca, daca arati bine, te si simti bine. Iar atunci cand te simti bine, orice este posibil.

Bohemians este un magazin online de fashion ce se adreseaza femeilor care apreciaza confortul, functionalitatea si cele mai noi tendinte in moda. Colectiile din oferta noastra sunt, de asemenea, dedicate femeilor carora le place sa experimenteze cu stilul lor. La noi, iti poti reimprospata garderoba sau poti conferi stilului tau un caracter nou. Bohemians te indeamna sa iti cultivi si imbratisezi propriul stil, fie el cat de neconventional, pentru ca frumusetea se bazeaza pe unicitate.

Fiecare articol este menit sa imbrace caracterul, personalitatea si nu doar corpul, oferindu-ti, astfel, posibilitatea de a te exprima in felul tau unic. 

Deoarece lumea este un loc fascinant si o sursa inepuizabila de inspiratie, Bohemians iti aduce aproape culorile lumii, care sa te inspire si sa iti produca emotii. Vibratiile colectiilor vor sa rezoneze cu iubitorii de frumos, in toate formele lui, incantand prin piese pline de culoare, provenite din cele mai exotice tinuturi. 

Colectiile noastre sunt atent selectate pentru a include piese de calitate ce iti pot completa garderoba, cu accent pe stil, fabricatie, culori si lifestyle. Cautam surse din toata lumea pentru a-ti oferi piese care sa iti insufle instantaneu increderea in tine, optimismul si a feeling of beauty.

Și, pentru ca, dupa parerea noastra, totul inseamna work in progress, te invitam sa ne trimiti sugestii, idei sau sa ne spui ce anume ti-ar placea sa gasesti pe site. Contacteaza-ne si pune-ne la treaba!

Te invitam sa explorezi magazinul si sa gasesti ceva just right for you! Enjoy!