Community

 
Rezultatele Campaniei #BohemiansHeart
 
Update: ieri, 19.05.2020, am facut transferul integral al incasarilor din campanie, si anume suma de 946 lei, catre Asociatia Zi de Bine.
Prezentam mai jos raportul tranzactiei asa cum apare dupa descarcarea din aplicatia de banking online. Conform GDPR, am acoperit cu chenar rosu codul nostru de client pentru confidentialitate.
 
 

In data 22 aprilie 2020, Bohemians.ro a lansat o serie de produse digitale noi de editare foto cu Glitter în cadrul campaniei #BohemiansHeart. În perioada campaniei, 22 aprilie - 15 mai 2020, toate încasările obținute din vânzarea acestor produse și servicii digitale vor fi acordate integral, prin contract de sponsorizare, Asociației Zi de Bine pentru sprijinirea proiectului #Scutpentruspitale – COVID 19

Doar Împreună Totul Va fi Bine!

Campania #BohemiansHeart a luat naștere în perioada carantinei, după conștientizarea și reconfirmarea faptului că trebuie întotdeauna să acționăm pentru a da formă viitorului pe care ni-l dorim. Ideea campaniei s-a conturat după legarea unei prietenii pe Instagram cu Luca Cruceanu, content creator și totodată student la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, București. Experiența sa din sfera digitală, în special prin prisma câștigării premiului de cel mai bun blog masculin, a contribuit la realizarea campaniei. Consultanta in realizarea acestei campanii a fost oferita pro bono de Agenția OneMedia X Group.

Campania s-a bucurat de sustinerea in mediul online a circa 150 de content creators pentru care am realizat fotografii si clipuri video cu efect Glitter in vederea promovarii campaniei in social media, acestia demonstrand puterea cuvantului “Impreuna” si fara de care acest proiect nu ar fi fost posibil. Reachul a fost semnificativ, iar social media a actionat in cadrul campaniei pentru binele nostru al tuturor.

Le multumim mult tuturor celor implicati pentru sustinere!

Pentru Bohemians, aceasta campanie a insemnat cea mai frumoasa experienta de la infiintarea site-ului si fiind, de asemenea, o mare satisfactie sufleteasca, ne luam angajamentul de a ne implica pe viitor in cat mai multe campanii sociale posibil. De aceea, am creat aceasta sectiune nouă pe site, COMMUNITY, unde vom prezenta toate campaniile în care ne vom implica de aici înainte. In acest sens, am demarat deja o noua campanie pentru sprijinirea artistilor si artizanilor romani, carora le punem la dispozitie in mod gratuit pana la sfarsitul anului 2020 sectiunea ARTIST CORNER pentru prezentarea si preluarea de comenzi pentru lucrarile lor pe site-ul Bohemians. 

Mentionam ca produsele si serviciile digitale create special pentru aceasta campanie vor fi in continuare disponibile pe site in sectiunea DIGITAL LOOK

 

In perioada campaniei, au fost plasate 58 de comenzi pentru produsele digitale, cu o valoare totala de 946 lei. Unele comenzi au inclus mai multe produse digitale din sectiunea dedicata DIGITAL LOOK. Au existat si 7 comenzi pentru care platile au esuat, am contactat clientii in acest sens, unii revenind cu comenzi noi pe site, altii nu.

Produsele si serviciile digitale de editare foto cu Glitter au fost disponibile exclusiv pe baza de plata cu cardul. Prezentam mai jos lista tranzactiilor si istoricul tranzactiilor din perioada 22 aprilie - 15 mai 2020, preluate cu functia PrintScreen, exact asa cum apar ele la procesatorul de plati EuPlatesc, cu unele observatii pentru 2 comenzi de articole fashion platite cu cardul in valoare de 81,45 lei, care nu au facut obiectul campaniei si care nu vor fi incluse in suma ce va fi virata prin transfer bancar Asociatiei Zi de Bine. Platile esuate sunt evidentiate cu rosu. Conform GDPR, datele clientilor (nume, adresa de e-mail, nr. telefon, adresa IP) au fost acoperite cu chenar gri.

 

Am ordonat procesatorului de plati EuPlatesc.ro decontarea sumelor incasate si, de indata ce ajung in contul nostru bancar, le vom transfera Asociatiei Zi de Bine si vom publica dovada transferului tot in aceasta pagina.

Rezultatele campaniei au fost, de asemenea, publicate in comunicatul oficial de presa pe care il puteti citi pe site-ul Agentiei Nationale de Presa AGERPRES aici.